• 059 27 63 63

Bezoek aan de BIB!

book-monster

De bibliotheek is voor ons geen onbekend terrein. Velen van de kindjes zijn er al vaak geweest en dat is super! In de bibliotheek is het feest... En dat willen ze tijdens de jeugdboekenmaand met ons vieren. We werden getrakteerd op een leuk verhaal met kamishibai, een rondleiding en een leuke activiteit. Op het laatste mochten wij zelf een boekje kiezen om mee te nemen naar de klas. De juf heeft al beloofd om zeker nog eens terug te gaan!

 • Lees Meer
  89 Hits

  L1 Leuke turnles!

  DSCN4305

   Gisteren trakteerde juf Lut ons op een leuke turnles buiten. We kregen de kans om een volledig lesuur het apenparcours te verkennen. En of dat leuk was! De beelden spreken voor zich...


 • Lees Meer
  91 Hits

  Kronkeldiedoe

  kronkeldiedoe-foto

  ​Vrijdag voor de vakantie mochten we ons helemaal uitleven in Oostende. Tijdens de sportactiviteit 'Kronkeldiedoe' mochten we springen, lopen, fietsen, dansen, de clown uithangen, vallen en weer doorgaan. Wat vonden we dit leuk! Voor we het wisten was de voormiddag gepasseerd en kon de vakantie bijna beginnen. 
  Gelukkig waren er heel wat mama's, papa's, oma's en opa's die ons, ondanks de sneeuw, veilig naar onze bestemming en terug naar school hebben willen brengen, zodat we dit niet moesten missen. Een dikke dank je wel aan deze mensen 
 • Lees Meer
  219 Hits

  Verkleeddag op school (Gravenbos 4)

  DSC05998

  Vandaag mochten we verkleed naar school komen. De kinderen van het lager kwamen als dier verkleed naar school. De kleuters mochten kiezen, maar ook hier werden heel wat dieren gespot. 


 • Lees Meer
  420 Hits

  Zoek op deze site

  Het weer

  -1°C

  Gistel

  Winderig Vochtigheid: 57%
  Wind: ONO aan 46.67 km/h

  Kalender

  Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.
  © 2018 Gravenbos Gistel. Katholiek Onderwijs Hinterland VZW

  Zoek

  GRAVENBOS Kennismakingsdagen