Nog een mix aan foto's voor dag 2

Daar zijn ze dan: al de rest van de foto's van de tweede dag. We zijn met zo veel begeleiders dat we verschillende foto's vanop de fototoestellen, gsms met de blog moeten verbinden.  Alle krediet van de mooie foto's gaan dus naar alle begeleiders. :)

Ouders vragen zich in de reacties af of de kinderen heel flink zijn ook tijdens de leeractiviteiten. Daar kunnen we heel kort op antwoorden: JA! Ze zijn oprecht geïnteresseerd en werken heel flink mee. Tijdens de wandeling met de bosgids hingen ze aan die zijn lippen.

Na het avondeten zaten we allemaal gezellig samen om enkele liedjes te zingen: de volgende verzoeknummers werden aangevraagd: 'al die willen te ka'pren varen', 'laat de zon in je hart', '6 kleine visjes', 'if your're happy'.

We sloten de dag af met het schrijven van de brieven en daarna werden ook de gezelschapsspelletjes boven gehaald. 

 •  

  Reacties 7

  Gast - Kris, papa van Ella op woensdag 19 april 2017 22:27

  Ziet er heel tof uit.. Je ziet dat ze zich amuseren . Kijken uit naar briefje. Dikke knuffel aan Ella

  Ziet er heel tof uit.. Je ziet dat ze zich amuseren ;). Kijken uit naar briefje. Dikke knuffel aan Ella
  Gast - Mieke, mama van Lies op donderdag 20 april 2017 05:42

  Goeiemorgen Lies,
  Toch eventjes laten weten dat al je diertjes het goed stellen,
  maak er maar opnieuw een toffe dag van en tot morgen...
  ook nog een dikke knuffel van je broertje Kobe !

  Goeiemorgen Lies, Toch eventjes laten weten dat al je diertjes het goed stellen, maak er maar opnieuw een toffe dag van en tot morgen... ook nog een dikke knuffel van je broertje Kobe !
  Gast - PEPE Dries & Meter/tante Lindsay op donderdag 20 april 2017 05:44

  Hallo Fran en Lize, het ziet er daar allemaal zeer leuk uit! Mooie foto's die worden genomen. We zijn benieuwd naar jullie verhalen.
  Hier gaat alles zijn gangetje, Lukas voor de eerste dag op school geweest en hij heeft het super gedaan.
  Veel plezier en tot gauw

  Dikke kussen ook van onze twee kleine rakkers

  Ps:bijna jouw verjaardag Lize ☺️

  Hallo Fran en Lize, het ziet er daar allemaal zeer leuk uit! Mooie foto's die worden genomen. We zijn benieuwd naar jullie verhalen. Hier gaat alles zijn gangetje, Lukas voor de eerste dag op school geweest en hij heeft het super gedaan. Veel plezier en tot gauw Dikke kussen ook van onze twee kleine rakkers Ps:bijna jouw verjaardag Lize ☺️
  Gast - mama Caroline, voor Yann Meuleman op donderdag 20 april 2017 07:38

  Dag Schatteke,
  Leuk om je grappige snoeten op de foto's te zien! Zo weet ik tenminste dat je het goed stelt!
  Morgen is al de laatste dag, dus geniet er maar van, voor je het weet is het weer tijd om terug te keren.
  Phloxke is hier ondertussen ook haar grote deugnieten streken aan het uithalen. Ze crosst op de trap, van boven naar beneden en omgekeerd en is mee aan het typen op mijn toetsenbord van mijn computer. Ik moet hier zien dat jij de tekst nog kunt lezen. lol! Toch iemand die in huis wat lawaai maakt he nu jij en papa (zit in Leuven voor zijn werk) op logement zijn en Roan naar school is! ;-)
  In de pingpong vroegen ze allemaal waar je was. Ze hadden allemaal graag in je plaats geweest en ik moest de groetjes doen van Dina, Hanne, Ganesha en de leraar. Volgende week is het de laatste les van het seizoen, dus je zal hem nog eens zien.
  Ik kijk al uit naar de rest van de foto's deze avond!

  Dikke kus,
  mama

  Dag Schatteke, Leuk om je grappige snoeten op de foto's te zien! Zo weet ik tenminste dat je het goed stelt! Morgen is al de laatste dag, dus geniet er maar van, voor je het weet is het weer tijd om terug te keren. Phloxke is hier ondertussen ook haar grote deugnieten streken aan het uithalen. Ze crosst op de trap, van boven naar beneden en omgekeerd en is mee aan het typen op mijn toetsenbord van mijn computer. Ik moet hier zien dat jij de tekst nog kunt lezen. lol! Toch iemand die in huis wat lawaai maakt he nu jij en papa (zit in Leuven voor zijn werk) op logement zijn en Roan naar school is! ;-) In de pingpong vroegen ze allemaal waar je was. Ze hadden allemaal graag in je plaats geweest en ik moest de groetjes doen van Dina, Hanne, Ganesha en de leraar. Volgende week is het de laatste les van het seizoen, dus je zal hem nog eens zien. Ik kijk al uit naar de rest van de foto's deze avond! Dikke kus, mama
  Gast - sarah (mama Gérald) op donderdag 20 april 2017 08:40

  hallo Gérald, ik zie dat je kampen hebt gebouwd gisteren en gisterenavond nog achter de bar gestaan hebt, gelukkig was het om water te tappen haha.
  Geniet ervan !
  vele grtjs
  mama

  hallo Gérald, ik zie dat je kampen hebt gebouwd gisteren en gisterenavond nog achter de bar gestaan hebt, gelukkig was het om water te tappen haha. Geniet ervan ! vele grtjs mama
  Gast - mama en papa van Lily-Sue op donderdag 20 april 2017 08:47

  Wanneer zijn er bosklassen voor de ouders? Het lijkt mij daar zo tof

  Wanneer zijn er bosklassen voor de ouders? Het lijkt mij daar zo tof :):o
  Gast - Stefanie (mama Maxim) op donderdag 20 april 2017 10:35

  Wat lijkt het me daar leuk!!! Kampen bouwen, genieten van de natuur ... Leuk dat het zonnetje ook tevoorschijn is gekomen.
  Leuk dat Maxim nu ook kan tappen , kan altijd van pas komen!!!!
  Ook veel groetjes van je grote broers

  Vele groetjes
  mama X

  Wat lijkt het me daar leuk!!! Kampen bouwen, genieten van de natuur ... Leuk dat het zonnetje ook tevoorschijn is gekomen. Leuk dat Maxim nu ook kan tappen ;), kan altijd van pas komen;)!!!! Ook veel groetjes van je grote broers :p Vele groetjes mama X
  Gast
  maandag 26 juni 2017

  Captcha afbeelding

  Contacteer ons

  Adres

  Gravenbos 6
  8470 Gistel

  Telefoonnummer

  +32 59 27 63 63

  Heb je dit al bekeken?

  Over Gravenbos

  Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

  U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

  Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

  Populaire artikelen

  14 september 2016
  01 september 2016
  10 maart 2017
  18 april 2017
  © 2017 Gravenbos Gistel. Katholiek Onderwijs Hinterland VZW

  Zoek