Nog 1 dagje!!!

Nog 1 dagje!!!

Eindelijk! Nog 1X slapen en het is zo ver! Dan zijn we weg voor een 4-daagse openlucht-leerplezier!

We kregen nog een paar laatste praktische vraagjes:

- Moeten we materiaal meedoen om ons bed op te maken? Neen, alles is ter plaatse: een kussensloop, een overtrek voor de matras, een donsdeken en donsovertrek. Denk wel aan een pyjama en knuffel ;)
- Welk weer geven ze uit? Morgen zou het daar kunnen regenen en 's morgens kan het erg nog erg koud zijn. Zorg dus voor een goede regenjas, waterdichte schoenen en warme kledij. De leerkrachten doen alvast hun muts en handschoenen mee.
- Wat moeten we mee hebben in de afzonderlijke rugzak? een koekje/stuk fruit, schrijfgerei, een schrijfplank met werkschrift van openluchtklassen, 2 plastieken zakken, een drinkfles, sportkledij, douchegerief, eventueel een verrekijker. We komen daar voor de middag toe. Dus we krijgen daar direct een heerlijke warme maaltijd voorgeschoteld.

- Mogen de ouders een briefje schrijven? Zeker en vast! Naast de blog kunnen ouders ook iets laten horen van het thuisfront via de 'ouderwetse manier'. Eén adres:
Sport- en recratieoord Kluisbos, naam kind, Poletsestraat 59, 9690 Kluisbergen
Morgen afspraak aan het Sportcentrum Zomerloos in Gistel om 8.00 uur! Vergeet je ID-kaart niet af te geven aan je klasleerkracht morgenvroeg. Mochten er nog medicamenten nodig zijn, dan kan je dat meegeven aan de klasleerkracht en met hem/haar verder afspreken.

 

Reacties 1

Gast - Bianca op maandag 17 april 2017 15:56

De valies staat klaar en Lily-sue ziet het al helemaal zitten.

De valies staat klaar en Lily-sue ziet het al helemaal zitten.
Gast
donderdag 27 juli 2017

Captcha afbeelding

Contacteer ons

Adres

Gravenbos 6
8470 Gistel

Telefoonnummer

+32 59 27 63 63

Heb je dit al bekeken?

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

© 2017 Gravenbos Gistel. Katholiek Onderwijs Hinterland VZW

Zoek