1K: op natuurwandeling naar het dr. Egide Defeverpark!

IMG-20211020-WA0032-640x480

Daar we de herfst meer en meer voelen en ruiken in de natuur trokken we deze voormiddag  met alle kindjes van het peuter en het 1e kleuter onze wandellaarzen aan. 

We gingen op stap naar het dr. Egide Defeverpark in Gistel. Langs de Pieter Bortierlaan, voorbij de Oostmolen, langs de bibliotheek en zo gingen we het park binnen. 

Het was wel wat spannend allemaal want we waren helemaal alleen in het park. De wind waaide door de takken, het was best wel donker. Maar we hoorden de vogeltjes fluiten en af en toe kwam de zon tussen de takken piepen. Sommige kleutertjes meenden zelfs een beer of een wolf te horen en te zien :)

Maar wat was de herfst prachtig in het park: heel veel kastanjes, noten, mooi gekleurde blaadjes, oude dikke bomen, jonge dunne bomen,...

Een echte klimhut gemaakt van takken. En dat was wat onze kleuters vooral vonden: heel veel takken (groot, klein, dik, dun). Misschien kunnen we eens in de klas een klimhut proberen na te maken met alle takken die we vonden? • By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.gravenbos.be/

  Contacteer ons

  A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

  E    info@gravenbos.be

  T    +32 59 27 63 63

   

  Volg ons

  Heb je dit al bekeken?

  04 september 2021

  Over Gravenbos

  Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

  U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

  Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

  Populaire artikelen