Fontgrootte: +

1KB: Het speelgoed van de Sint

Het-speelgoed-van-de-Sint

Tijdens de voorbije 3 weken stonden Sinterklaas en zwarte piet centraal in onze klas. De kleuters leerden alles over Sinterklaas en zijn pieterbazen. 

De kleuters vertelden ook over hun lievelingsspeelgoed in de klas en leerden om er samen met andere kleuters mee te spelen en er zorg voor te dragen.

Daarnaast maakten we ook een grote stoomboot. Het was een heus project waar de kleuters heel wat tijd in gestoken hebben, maar het resultaat mag er wel zijn. Er kan nog veel gespeeld worden met de stoomboot, Sint en piet. 

Sinterklaas kwam ook al eens langs in onze klas terwijl Jules en de kleuters aan het slapen waren. Hij bracht heel wat lekkers naar de klas. We konden dus heel wat proeven en ruiken aan dit lekkers. 

Op vrijdag was het dan eindelijk zover. 's Nachts was Hij de klas binnengeslopen en bracht Hij heel wat nieuw speelgoed voor de klas. In de namiddag kwam Hij dan persoonlijk op bezoek.

1 ding is zeker, als zwarte piet of Sinterklaas ooit eens ziek vallen, dan zullen ze in deze klas zeker een waardige vervanger vinden. 

Het waren weer 3 drukke weken op school. En tussen al de voorbereidingen voor de komst van Sinterklaas, vierden we ook nog de verjaardag van juf Maaike. We maakten samen wafeltjes in de klas en kregen ook nieuwe boekjes en puzzels voor in de klas. 

{flickr set=72157720201764249}



Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

07 november 2023
22 december 2023
18 april 2024

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023