Fontgrootte: +

1KB - Jules is jarig!

verjaardag_Jules3

De voorbije 2 weken waren we volop bezig met de voorbereidingen van de verjaardag van Jules. We maakten een verjaardagskalender,  een verjaardagskaart, vlaggetjes voor het feest en versierden onze klasverjaardagstaart. Maar we zongen ook verjaardagsliedjes, maakten taarten met plasticine en loose parts en in het poppenhuis werd elke dag wel feest gevierd. 

Vol verwachting telden we samen met Jules af tot zijn verjaardagsfeest en ondertussen troffen we ook de voorbereidingen voor ons eigen verjaardagsfeest. Want we knutselden reeds een kroon voor onszelf en ook een mooie verjaardagskaart. Zo wordt elke verjaardag dit schooljaar een echt feest.

We merkten ook dat een kroon echt wel goed moet passen. Er werden kronen gemaakt met blokjes voor onszelf en voor Jules. En wist je dat we hier zelfs cadeautjes mee kunnen inpakken. 

We maakten ook stapeltaarten en leerden dat we hiervoor het grootste stuk onderaan moeten plaatsen, dan het middelgrote en het kleinste bovenaan, anders valt de taart om. En dan natuurlijk: kaarsjes op de taart en ... blazen maar!

{flickr set=72157716118575802}

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

01 februari 2024
25 maart 2024

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023