Fontgrootte: +

K1B Schoolfeestthema: Tik tak

tiktak

Het is bijna zover. Het langverwachte schoolfeest komt er zaterdag aan. Voor dit feest werden heel wat voorbereidingen getroffen achter de schermen (lees: in de klas). 

Onze peuters en kleuters zijn ondertussen échte tik tak-kenners. In de klas speelden ze zelf tik tak voor elkaar. De hele dag door hoorden we de klanken van de tik tak-liedjes door de klas weerklinken. Op elk nummertje wisten de kleuters wel iets te doen. Zo kwamen we tot een levende tik tak, die jullie zaterdag zullen kunnen bewonderen. 

Er werd heel wat materiaal geknutseld in de klas voor het schoolfeest. Maar we leerden ook veel over dag en nacht en schaduwen. En ook kleuren en vormen kwamen aan bod. En we hielden een pyjamadag in de klas. Voor 1 keer mochten alle kleuters in hun pyjama naar de klas komen. 

Tussendoor maakten we nog ruim de tijd om de verjaardag van Robbe en Noé te vieren en ook om het kleine broertje van Noah te verwelkomen in onze klas.

U leest het, in onze klas is het elke dag opnieuw gezellig druk!

{flickr set=72157713068017077} 

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

08 februari 2024
10 februari 2024
23 september 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023