Fontgrootte: +

K1: Voor het eerst naar school/ Terug naar school

weernaarschool

 Hallo lieve vriendjes van de peuter en eerste kleuterklas,

Nog even en het is (weer) zover. Dan mogen jullie de school terug binnenstappen. De klassen zijn bijna helemaal klaar en ook de juffen staan vol enthousiasme te popelen om al die lieve vriendjes te mogen verwelkomen in hun klas. 

Zijn jullie ook benieuwd? Kom dan vrijdag zeker langs op school. Jij kan dan, samen met je mama of je papa (omwille van de verstrengde maatregelen wordt slechts 1 ouder per kind in de klas toegelaten), even komen kennismaken met de juf en de klas en natuurlijk ook met onze goede vriend Jules! Hij is alvast aan het aftellen naar de eerste schooldag. Willen jullie dit ook graag doen? Dat kan met deze leuke aftelkalender. 


We kijken al uit naar vrijdag. Afspraak tussen 16.30 uur en 19.00 uur in Gravenbos 4. Vergeet niet om een mondmasker te dragen en de afstand tussen elkaar te respecteren en ook een balpen mee te brengen

Groetjes,

Juf Hadewych, juf Vicky, juf Astrid en juf Maaike

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

01 februari 2024
19 september 2023
22 december 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023