Fontgrootte: +

K1C: Vrolijk Pasen Jules!

paasaudio

De voorbije twee weken werkten we rond Pasen in onze klas. 

Voordat de paashaas kon langskomen moesten we eerst aan de slag om een mandje te maken. Juf had witte emmers, maar die waren een beetje saai. Wij mochten ze versieren en zo gezegd, zo gedaan.. We versierden twee eitjes. Bij het ene eitje mochten we vingerverven en het andere eitje mochten we beplakken met stickers. We maakten ook een paashaas voor op ons mandje. Juf beschilderde onze handen en voeten hiervoor om daarna een afdruk te maken. Nadien moesten we onze handen en voeten natuurlijk ook weer wassen. Tot slot mochten we ook met een vork stempelen. Dat werd het lichaam van ons kuikentje.  Ons werk werd dan ook beloond. De paashaas kwam langs en legde een lekker chocolade ei in ons mandje.

In onze klas hadden we ook een paastak. Die hebben we met z'n allen versierd met eitjes en een mooi plaatsje gegeven in onze klas.

We gingen ook voor het eerst aan de slag met Krullenbol. Eerst liet juf het Krullenbollied horen om onze spieren goed los te maken voordat we aan de schrijfdans kunnen beginnen. Daarna gingen we over tot de schrijfdans. We maakten een grote ovale vorm. Het Chocolala ei.

Prettige vakantie!

Na de vakantie verwelkomen we ook 3 nieuwe peutertjes.

{flickr set=72177720297852567}

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

08 september 2023
08 september 2023
23 november 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023