Fontgrootte: +

3, 2, 1... Puur Avontuurklassen

IMG_5586
Nog 39 dagen en dan is het zo ver...: Het vierde leerjaar vertrekt op Puur Avontuurklassen in Han-sur- Lesse. Vandaag zijn we officieel gestart met de voorbereidingen. De kamerverdeling verliep alvast heel vlot. Om onze kamers wat kleur te geven, ontwierpen wel heel toffe affiches. Ook mocht een passende naam daarbij niet ontbreken. Wat dacht je van 'de Kletsende Katten, of van 'de fantastische flamingogirls', 'de coole pandaclub', 'de dolle dolfijnen'...?


We hoorden ook al een eerste keer ons lijflied: het Puur Avontuurklassenlied. Dat gaan we zeker zingen voordat we vertrekken op 23 april.

De eerste voorbereidingen voor de Talentenshow zijn ook al achter de rug. De komende donderdagen werken we dat verder uit in klas. Wat zijn al benieuwd naar elkaars dansjes, goocheltruuks, tips voor volleybal enz... 

Helaas ouders, jullie mogen niet mee. Maar de foto's die op de blog komen, zullen jullie wel een idee geven van hoe het daar is. Hou die dus zeker in de gaten!

{flickr set=72157704041810982}

Geef uw tekst hier ...

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

10 november 2023
10 april 2024

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023