Fontgrootte: +

Geniet van de paasvakantie!

pasen
Aan allen een deugddoende paasvakantie toegewenst. Paaseitjes zoeken met de kinderen en genieten van een heerlijk paasontbijtje... Alles op uw eigen tempo, samen met het gezin of in uw bubbel. Geniet van de paasvakantie en kom tot rust!

Wat na de paasvakantie? De situatie wordt op de voet gevolgd. Onder voorbehoud van de evolutie van de pandemie is het streefdoel dat alle leerlingen van het basis- en secundair onderwijs vanaf maandag 19 april opnieuw 100% contactonderwijs volgen.

Code oranje blijft dan ook van kracht. Code oranje betekent dat andere veiligheidsmaatregelen worden aangescherpt. In het basisonderwijs worden behalve de zwemlessen alle buitenschoolse activiteiten opgeschort. Kinderen krijgen in de refter vaste plaatsen en de aanwezigheid van bezoekers of andere buitenstaanders op school wordt strikt beperkt. Ouders blijven ook nog steeds buiten de schoolmuren. 

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

01 januari 2024
29 oktober 2023
24 september 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023