Fontgrootte: +

Voorleesweek

315_IL_VOORLEESWEEK16_AFF_A5_AUG16_300DPI_RGB_klein

Maandagmorgen 23 november begon voor 1 keer in alle klassen op dezelfde manier. Alle klassen kregen dit filmpje te zien:


{flickr video=50656409452}









Het startschot was gegeven voor een gezellige voorleesweek. Dagelijks werd in alle klassen voorgelezen. Maar er werd ook naar andere fijne plekjes gezocht in en rond de school. Jong en oud vonden het fantastisch om voorgelezen te worden en uiteraard eindigt het voorlezen voor hen ook niet na deze voorleesweek. De juffen en meesters hebben dit jaar nog heel wat voorleesverhalen voor hen in petto!

Enkele quotes van de kinderen:

  • Onze juf die houdt er ook van om te luisteren naar een voorleesverhaal.
  • De juf zocht enkele boeken op die online werden voorgelezen.1 boek had ze al eens thuis voorgelezen: over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Dat was een grappig boek.Een ander boek ging over een piepklein muisje dat stoere verhalen vertelde zodat zijn vijanden hem niet durfden op te eten.Je kent het boek vast ook wel: De Gruffalo. Juf liet zelfs een liedje over de Gruffalo horen.
  • We kregen ook een schrijver te zien. Hij vertelde uit één van zijn boeken. Superleuk, want hij toonde ons waar we goed naar moesten kijken op de tekeningen. We mochten een beetje in zijn 'hoofd kijken'. (Waar is de draak? van Leo Timmers)De juf had thuis een ander boek van die schrijver. En die heeft ze dan zelf voorgelezen. (Ik ben de koning van Leo Timmers)
  • We mochten van de juf altijd een plaatsje kiezen zodat we het boek goed konden zien.

{flickr set=72157717079838557}



Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

06 februari 2024
25 maart 2024
02 december 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023