Talentendoos deel 1

Benieuwd welke talentjes we mee hebben op Puur Avontuurklassen? Check dan vooral de onderstaande foto's: Lit!! (woordje geleerd van juf Helena, wat betekent: hartstikke gezellig).

 • Lees Meer
    388 Hits
  388 Hits

  Fotozoektocht met kompas om dorpje Han te verkennen

  We leerden reeds hoe een kompas werkt en hoe je die moet gebruiken om zich te oriënteren. Maar om dat in werkelijkheid te gebruiken... Vandaag was het hét moment. Na een korte opfrissing moesten we de weg in Han-sur-Lesse terugvinden. De foto's die we onderweg moesten vinden, maakten het extra moeilijk. Maar de ouders kunnen op beide oren slapen, niemand liep verloren en we zijn nog steeds voltallig ;) 

 • Lees Meer
    505 Hits
  505 Hits

  Medailles maken

   Straks mogen de kinderen een showtje voor elkaar brengen tijdens de Talentendoos. Om elkaar daarna extra in de bloemetjes te zetten, knutselden ze een hippe medaille in elkaar. 

  Als vieruurtje werden we getrakteerd op een eierkoek en een appelsapje.


 • Lees Meer
    369 Hits
  369 Hits

  Kamers installeren

  Wow, wat een luxe kamer hebben wij! Joepie, ik lig aan het raam. Tof, die deuren die het slaapgedeelte scheiden met de doucheruimte! Ik heb heel positieve commentaren gehoord van de leerlingen. De kinderen kregen wat tijd om hun valies te legen en hun bed op te maken. Maar... ook werd al gemerkt dat er toiletzakken op de vensterbank plots stonden i.p.v. bij de douche. Ook kregen er knuffels pootjes en wandelden naar een ander plekje in de kamer. Gelukkig vond iedereen zijn gerief terug. Hoe kan dat toch? Of zou dat mollenwerk zijn...?

 • Lees Meer
    424 Hits
  424 Hits