wildpark deel 2

Woops, we vonden nog een paar foto's op een fototoestel die getrokken zijn in het wildpark. Die willen we jullie natuurlijk niet onthouden want er zitten er een paar grappige tussen. 

 • Lees Meer
    280 Hits
  280 Hits

  Even ontspannen na het douchen

  ​Wat was het vandaag tof! Net terwijl we dachten dat het niet meer leuker kon worden. 

  Na een verkwikkende douche mochten de kinderen even piepen op de blog. Ze vinden het natuurlijk fantastisch als er een berichtje/ reactie komt of om zichzelf te zien stralen op de foto's. Dus zeker blijven doen dus!

  Anderen vinden het ook fijn om even tot zichzelf te komen met een babbeltje, wat kleuren of een gezelschapsspelletje. Gewoon even op bed liggen kan ook al wonderen doen. Straks schrijven we de brieven en krijgen we de verrassing van Sam! Blijven volgen dus!

 • Lees Meer
    289 Hits
  289 Hits

  Het wildpark

   Met een treintje werden we vanmorgen naar het begin van de grotten gebracht. Die moesten we nog even rechts laten liggen, want het wildpark stond namelijk op het programma. Een geluk dat we onze goede stapschoenen aanhadden, want er waren flinke hellingen en onverharde paden. De prachtige vergezichten en interessante dieren deden ons dit alles vergeten. Zo mochten we een lynx, een oehoe, een arctische wolf, 2 beren, witte vossen (zo 'cute'!), everzwijnen, rendieren, boskatten… bewonderen. Het is de eerste keer dat zo veel kinderen een verrekijker mee hadden.

  In het wildpark zelf konden de waaghalzen een stuk hoogteparcours volgen. Supertof. De foto's spreken voor zich.

 • Lees Meer
    439 Hits
  439 Hits

  Het Prehistorisch museum

  Hoe de grotten zijn ontstaan en welke voorwerpen ze er allemaal hebben in teruggevonden, konden we in het Prehistorisch museum van Han terugvinden. De kinderen moesten de vragen in hun bundel oplossen door oplettend door het museum te wandelen.

  We konden ons ook uitleven in de 3D-cinéma. Opdracht was om zo vlug mogelijk bij vermiste personen te geraken door brokstukken kapot te schieten op een interactieve manier. Oef, het is ons gelukt. 

 • Lees Meer
    300 Hits
  300 Hits