Talentendoos deel 2

Een beetje later dan verwacht, maar hier zijn ze dan toch: de foto's van het tweede deel van de Talentendoos. We zijn nog steeds aan het nagenieten.

 •  

  Lees Meer
    868 Hits
  868 Hits

  donderdagnamiddag

  Zoals beloofd komen hier de foto's van het tweede deel van de dag. Vanavond posten we nog de foto's van het laatste deel van de Talentendoos.

  Toch nog even een kleine rechtzetting. De survivalworkshop is iets meer op een zen-moment uitgedraaid. De gids heeft het op haar eigen manier ingevuld. Velen begonnen er kritisch aan, maar moesten nadien toegeven dat het zalig was. Ze kwamen ontspannen uit het bos en voelden zich  verbonden met de natuur.

   

 • Lees Meer
    913 Hits
  913 Hits

  Een dag vol variatie

  Gisteren ging het verbazend snel om alle kamers stil te krijgen. Ook bleef het 's morgens tot het opstaan heel stil. Zouden de kinderen vermoeid zijn van de toffe activiteiten? Wij denken van wel.

  Vandaag is er terug voor ieder wat wils:

  - voor de waaghalzen is er de tocht met de mountainbikes. Via de modderige velden verkennen we met een gids de streek rond Han-sur-Lesse en Rochefort. Het is eerst wat uitproberen met die versnellingen, maar uiteindelijk lukt dat wel.

  - voor de taalknobbels is er de Franse les. In die les leerden we de dieren in het Frans goed kennen.

  - voor de avonturiers hadden we 'wildcraft'. Een gids leerde ons overlevingstechnieken aan om in de natuur te kunnen overleven. En dat met alleen de dingen die we in de natuur zelf vinden.

  - voor de competitieve kinderen hebben we het avontuurlijk spel. Door allerlei avontuurlijke opdrachten uit te voeren, kon je pingping verdienen.

  De foto's van deze activiteiten presenteren we jullie in de loop van de dag zodra de journalist ter plaatse een gaatje vindt. Via doorschuifsysteem komt alles aan bod. Hier komt de eerste lading. 

 • Lees Meer
    953 Hits
  953 Hits