Nog 5 dagen!

Woehoe, nog 5 dagen en dan vertrekken we op een vierdaagse schoolreis puur avontuur!! De juffen zijn volop bezig met de laatste voorbereidingen om jullie een onvergetelijke herinnering te bezorgen. Mama's/papa's zijn waarschijnlijk ook al in de weer met de was en de plas om zeker jouw leuke T-shirt en goedzittende broeken mee te kunnen geven. 

Het weer belooft alleszins tiptop te zijn: rond de 20°C. Een zonnepetje en -crème is geen overbodige luxe. Opgelet, de ochtenden kunnen nog frisjes zijn (10°C), dus muts en handschoenen doe je ook best mee. Best een kaarsje branden dat dit weer zo blijft, want in België weet je nooit  :) 

Lees Meer
  299 Hits
299 Hits

Nog 17 dagen!

Het aftellen kan nu echt beginnen! Nog 17 dagen en het vierde leerjaar vertrekt naar Han-sur-Lesse. 
De kinderen kunnen hun donsovertrek zelf over het donsdeken trekken.Het PAK-lied kennen ze van voor naar achter. Het PAK-bundeltje heeft geen enkele geheimen meer. Alle kamers kregen een mooi zelfgemaakte affiche. De enveloppen zijn geschreven... We zijn er volledig klaar voor... Yeah!!

 • Lees Meer
    436 Hits
  436 Hits

  Wegwijs in Gistel

  Om zeker niet verloren te lopen straks in Han-sur-Lesse, moesten de leerlingen van het 4de bewijzen dat ze ook in Gistel hun weg kunnen vinden. De schaal van een kaart, het kompas, een stratenplan... dat hebben we allemaal onder de knie!

 • Lees Meer
    372 Hits
  372 Hits

  3, 2, 1... Puur Avontuurklassen

  Nog 39 dagen en dan is het zo ver...: Het vierde leerjaar vertrekt op Puur Avontuurklassen in Han-sur- Lesse. Vandaag zijn we officieel gestart met de voorbereidingen. De kamerverdeling verliep alvast heel vlot. Om onze kamers wat kleur te geven, ontwierpen wel heel toffe affiches. Ook mocht een passende naam daarbij niet ontbreken. Wat dacht je van 'de Kletsende Katten, of van 'de fantastische flamingogirls', 'de coole pandaclub', 'de dolle dolfijnen'...?


  We hoorden ook al een eerste keer ons lijflied: het Puur Avontuurklassenlied. Dat gaan we zeker zingen voordat we vertrekken op 23 april.

  De eerste voorbereidingen voor de Talentenshow zijn ook al achter de rug. De komende donderdagen werken we dat verder uit in klas. Wat zijn al benieuwd naar elkaars dansjes, goocheltruuks, tips voor volleybal enz... 

  Helaas ouders, jullie mogen niet mee. Maar de foto's die op de blog komen, zullen jullie wel een idee geven van hoe het daar is. Hou die dus zeker in de gaten!

 • Geef uw tekst hier ...

  Lees Meer
    389 Hits
  389 Hits