Schoolfeest L5

Schoolfeest L5 

Lees Meer
  456 Hits

Uitstap Brugge

Vandaag trok het vijfde leerjaar op een avontuurlijke reis naar Brugge. De dag begon met een vleugje opwinding terwijl we onze schaatsen aantrokken in het betoverende Boudewijnpark. De leerlingen gleden elegant over het ijs, hun gezichten stralend van plezier terwijl ze nieuwe trucjes uitprobeerden en samen genoten van deze winterse activiteit.

Na deze opwindende start begaven we ons naar het Historium, waar de geschiedenis tot leven kwam. De leerlingen waren gefascineerd door de historische verhalen en decors die de middeleeuwse tijd in Brugge tot leven brachten. Het was een educatieve reis terug in de tijd die hun verbeelding prikkelde en hun kennis verrijkte.

Later in de middag nam juf Els ons mee op een meeslepende stadswandeling door de prachtige straten van Brugge. Met haar deskundige begeleiding leerden de leerlingen over de rijke geschiedenis, bewonderden ze de adembenemende architectuur en ontdekten ze de verborgen juweeltjes van deze historische stad. De interactieve rondleiding met verhalen en interessante feiten maakte de ervaring nog boeiender. 

Lees Meer
  582 Hits

L5 Bezoek administratief centrum

Gisteren gingen we met onze klas op bezoek in het Administratief Centrum in Gistel. We kregen de kans om te leren over alle verschillende taken die de mensen hier uitvoeren.

We begonnen bij de vriendelijke mensen bij het onthaal, waar ze ons welkom heetten en ons vertelden hoe en waar we met onze vragen terecht kunnen.
Daarna bezochten we de afdeling Burgerzaken. Ze vertelden ons over belangrijke papieren zoals paspoorten, geboorteaktes en huwelijken.
We bezochten ook de mensen van Infrastructuur, die zorgen dat alles in de stad goed werkt. Ze helpen met de aanvraag van huizen en verbouwingen.

We leerden ook over de politie die de stad veilig houdt, en we weten dat we altijd hulp kunnen krijgen als we die nodig hebben.
We hebben zelfs de burgemeester ontmoet, de baas van de stad!

Het was een leuke namiddag, en we zijn blij dat we zoveel geleerd hebben. De burgemeester was ook aardig en maakte even tijd voor ons! We willen iedereen in het Administratief Centrum bedanken voor hun vriendelijkheid en de tijd die ze voor ons hadden.
Lees Meer
  592 Hits

L1 & L5 Kunstwerken met herfstmateriaal

We maakten samen met onze meter en peter prachtige kunstwerken met herfstmateriaal. Veel kijkplezier!

Lees Meer
  738 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

22 maart 2024
05 februari 2024

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023