K3-L1: KENNISMAKEN MET HET 1ste LEERJAAR

 OP DE REGENBOOG NAAR HET EERSTE LEERJAAR

We zijn gestart met onze kennismakingsmomenten met het eerste leerjaar.  Ook de kinderen van de Tempeldreef waren woensdag 4 mei welkom op onze school. Tijdens dit eerste ontmoetingsmoment maakten we kennis met de klassen van het eerste leerjaar en hun juffen. We speelden ook samen op het apenparcours en op de speelplaats. We waren blij dat dit eindelijk terug kon doorgaan. We kijken dan ook met veel plezier uit naar ons volgend ontmoetingsmoment.

 • Lees Meer
    154 Hits
  154 Hits

  L1A Rayan op bezoek

  Doaa is grote zus geworden.  Mama en baby Rayan kwamen donderdag een bezoekje brengen aan onze klas.

 •  

  Lees Meer
    127 Hits
  127 Hits

  L1A Op bezoek bij de imker

  Na in de klas al heel wat over de bijen geleerd te hebben gingen we donderdagnamiddag een bezoekje brengen aan de bijenhal aan de molensite in Gistel. Imker Danny vertelde ons daar onder een stralend zonnetje gepassioneerd het verhaal van de bij. 

 • Lees Meer
    122 Hits
  122 Hits

  L1A Torens bouwen

  Voor heel even veranderden we in architecten en bouwheren. Eerst bekeken we enkele meesterbouwwerken en daarna gingen we zelf aan de slag. We moesten in groepjes een zo hoog mogelijke toren bouwen, die zelfstandig bleef staan, verplaatsbaar en niet omver te blazen was. We gingen met veel enthousiasme de uitdaging aan. Het vergde heel wat denkwerk en soms moesten we zelfs eens opnieuw beginnen, maar uiteindelijk slaagde elke groep erin een toren te bouwen die aan de eisen voldeed. 

 • Lees Meer
    124 Hits
  124 Hits

  Contacteer ons

  A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

  E    info@gravenbos.be

  T    +32 59 27 63 63

   

  Volg ons

  Heb je dit al bekeken?

  22 oktober 2021
  21 april 2022
  13 september 2021

  Over Gravenbos

  Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

  U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

  Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

  Populaire artikelen