1K: Schoolreis naar Tik Tak en Hangtime

Wat keken we er allemaal hard naar uit, maar vandaag was het eindelijk zover. We mochten op schoolreis met de grote bus. 

We vertrokken richting Oostende waar we eerst naar de Tik Tak expo gingen. Voor we naar binnen gingen trokken we even naar duinen, waar we een prachtig zicht over de zee en de haven hadden. Met dit weer een ideale plek om ons tussendoortje te eten en uiteraard wat te ravotten in de duinen. 

Daarna gingen we binnen in het grote Fort Napoleon en stonden we plots zelf in een echte Tik Tak voorstelling. We hadden ogen tekort. We konden puzzelen, dansen, lichtjes aansteken, samen spelen met het melkmannetje en nog zoveel meer. 

Kijk maar even mee naar de foto's van deze voormiddag.

 • Daarna trokken we naar Hangtime waar we in de namiddag gingen springen, ravotten ... Maar voor we hier aan konden beginnen moesten we eerst wat energie opdoen. We aten een stevige lunch en kregen daarna ook wat tips om er een veilige en vooral leuke namiddag van te maken. De kleuters waren onvermoeibaar en sprongen, klommen, liepen, de hele zaal door. Er zitten enkele echte jumpers in onze klassen. Hieronder vind je de foto's van deze fantastische namiddag. 

  De juffen waren alvast heel trots op alle kleuters!

  Een extra dankjewel ook aan de extra begeleiders van vandaag!

 • Lees Meer
    219 Hits
  219 Hits

  1K: Tik-tak: op schoolreis!

  vrijdag is het zover. Dan gaan we met onze twee klasjes van het peuter en 1e kleuter op schoolreis. 

  We voelen het allemaal al kriebelen om samen een dagje op reis te gaan.

  Juf Maaike toverde een tik-tak voorstelling uit de mouw met allemaal dingen die we vrijdag gaan zien.

 • Lees Meer
    172 Hits
  172 Hits

  1KA: Nieuwe vriendjes in de klas!

  Na 3 dagjes zat onze week er reeds op. Maar in deze 3 dagen konden we kennismaken met onze nieuwe vriendjes. Welkom aan Orion en Boris.

  Orion is de boot en Boris is de fiets. Maar dat konden we al goed onthouden. Tijd om even alle foto's en symbolen van de vriendjes even op te frissen en te kijken welk symbooltje bij welke kleuter hoort. 

  Ook mochten we feest vieren want juf Hadewych was jarig. We maakten een kroon en zongen liedjes.

  We leerden ook een liedje over "vriendjes zijn" met een bijhorend dansje. Zelf een vriendje zoeken om dan een dansje mee te doen.

 • Lees Meer
    143 Hits
  143 Hits

  1K: Juf Hadewych is jarig

  Maandag waren we niet alleen blij om iedereen terug te zien, maar ook omdat we feest mochten vieren. Juf Hadewych was namelijk jarig en dat konden we niet zomaar voorbij laten gaan. Ze kreeg een mooie kroon, tekeningen en kaartjes en ook zij mocht het kaarsje op de taart uitblazen. 

  Proficiat juf Hadewych!

 • Lees Meer
    222 Hits
  222 Hits

  Contacteer ons

  A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

  E    info@gravenbos.be

  T    +32 59 27 63 63

   

  Volg ons

  Heb je dit al bekeken?

  15 september 2021
  13 september 2021
  02 november 2021

  Over Gravenbos

  Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

  U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

  Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

  Populaire artikelen