Laatste dag: 1) snifsnif 2) welkom thuisfront

In Han-sur-Lesse regende het vandaag voortdurend. Maar dat lieten we niet aan ons hart komen. Alle activiteiten waren immers overdekt:

1) Kamers opruimen. De spreekwoordelijke verloren sok en onderbroek werden bijgehouden in een 'lost box'. Later meer hierover.

2) Grotten bezoeken. Tja, een schoolreis in Han-sur-Lesse zonder het bezoeken van de grotten zou onvolledig geweest zijn.  De lichtshow was het neusje op de zalm. 

3) Uitreiking van de netste kamer. Sommige kamers waren heel de week kraaknet en telkens genomineerd. Helaas haalden ze het toen net niet tegenover andere kamers. Om hun inspanning toch te belonen, kregen ze een prijsje van Geert. Bij deze willen we ook Fien, Geerts dochter, danken voor de vele cadeautjes gedurende de week. 

4) Ontknoping mol. Anders dan andere jaren kregen de kinderen de moltip pas op het einde van de dag. Dit was iets moeilijker voor hen, maar zo overliepen ze nog eens de dag. Onze mol heeft elke dag zich enorm opvallend verdacht gemaakt en alle tips constant uitgevoerd. Door de bliksemafleiders waren er slechts 3 kinderen die juf Ilse als mol konden ontmaskeren. Goed gedaan allemaal!

De terugrit naar huis ging heel vlot. We kwamen enkele minuten vroeger aan dan gepland, maar alle ouders stonden te wachten. Binnen 1 kwartier was alles uitgeladen en werd er afscheid genomen. Afscheid van een vriendje, vriendinnetje, juf, meester... 

Dankjewel voor de allermooiste week!   180 Hits

Slogan - dag 5

Een schoolreis naar Han-sur-Lesse  zou niet af zijn als we grotten niet zouden bezoeken. Dat staat deze voormiddag dan ook op het programma voor we huiswaarts keren.

  291 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

13 oktober 2023
25 maart 2024

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023