K3 Thema Boerderij


 • Lees Meer
    66 Hits
  66 Hits

  K3 - SCHOOLREIS KIJKBOERDERIJ PIERLAPONT

  Vandaag was het de grote dag. We vertrokken met de bus naar de kijkboerderij Pierlapont. We werden hartelijk verwelkomd door boerin Els. Bij aankomst mochten we eerst een koekje eten en iets drinken. Daarna ging de ene groep de dieren voederen en de andere groep mocht een ritje doen op paard Frauke als ze daar zin in hadden en spelen in het hooi.  We wisselen van groep, zodat iedereen de kans had om op het paard te rijden. Tijd om te picknicken en te spelen in de grote zandbak. Boerin Els had nog een verrassing voor ons.  Een heerlijk ijsje. 

  We konden aan de slag om ons eigen broodje te bakken. Via een zoektocht vonden we het authentieke bakhuisje. Daar stond de huifkar ons al op te wachten. We werden door Boer Sam rondgereden naar de kikkerpoel. Een wandeltocht door het bos en de weiden bracht ons terug naar de boerderij. Ons broodje werd ondertussen gebakken en was klaar om mee te nemen naar huis. Ook de bus stond ons op te wachten...tijd om terug te keren. 

  Nagenieten van een leuke dag op de boerderij!


 • Lees Meer
    196 Hits
  196 Hits

  K3: THEMA MOEDERDAG

 • Lees Meer
    95 Hits
  95 Hits

  K3-L1: KENNISMAKEN MET HET 1ste LEERJAAR

   OP DE REGENBOOG NAAR HET EERSTE LEERJAAR

  We zijn gestart met onze kennismakingsmomenten met het eerste leerjaar.  Ook de kinderen van de Tempeldreef waren woensdag 4 mei welkom op onze school. Tijdens dit eerste ontmoetingsmoment maakten we kennis met de klassen van het eerste leerjaar en hun juffen. We speelden ook samen op het apenparcours en op de speelplaats. We waren blij dat dit eindelijk terug kon doorgaan. We kijken dan ook met veel plezier uit naar ons volgend ontmoetingsmoment.

 • Lees Meer
    154 Hits
  154 Hits

  Contacteer ons

  A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

  E    info@gravenbos.be

  T    +32 59 27 63 63

   

  Volg ons

  Heb je dit al bekeken?

  Over Gravenbos

  Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

  U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

  Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

  Populaire artikelen