PUUR AVONTUUR

Nog 28 dagen ...
Spannend!!!

Ook zooooo benieuwd?
Check deze link.



https://gravenbos.be/blogs/varia/openluchtklassen

Lees Meer
  45 Hits

Puur Avontuurklassen

Tellen jullie ook al af naar de Puur Avontuurklassen? We zitten nu nog even in schoolfeest-modus. Maar komende weken starten we ook met de voorbereiding van onze Puur Avontuurklassen. De bundeltjes worden binnenkort uitgedeeld. 

Wisten jullie dat er al heel wat weetjes te vinden zijn op de site van Gravenbos? Er is een speciaal rubriekje bij de blogs van school. Daar vind je het adres, praktische afspraken, wat je meeneemt in je valies... terug. Piep daar maar al even mocht je je nieuwsgierigheid niet meer kunnen bedwingen.  

Lees Meer
  63 Hits

L2 + L4 Voorlezen

Op donderdag 8 februari mochten we genieten van een voorleesmomentje samen met de leerlingen van het 4de leerjaar. Zij hadden voor ons een leuk prentenboek meegebracht en lazen dit enthousiast voor. Daarna mochten we samen met hen een boekenmonstertje vouwen. We hebben ervan genoten! 

Lees Meer
  189 Hits

Auteurslezing - Sofie De Moor

De bib nodigde ons uit om te komen luisteren naar de auteur: Sofie De Moor. Onze klas werd vooraf voorgelezen door de leerkrachten uit 1 van haar boeken. Daarna hingen we aan haar lippen toen ze uitlegde hoe haar boeken tot stand kwamen.  

Lees Meer
  173 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

11 december 2023
28 januari 2024
06 februari 2024

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023