Help!!!

Bij het vierde leerjaar ben je in goede handen. Tijdens hoekenwerk leerden we omgaan met brandwonden, bloedneuzen, verstuikingen, huidwondes, flauwtes... Ook mochten we CloClo, de klaspop reanimeren.

 • Lees Meer
    186 Hits
  186 Hits

  Auteurslezing: Siska Goeminne

  Gisteren kregen we bezoek van Siska Goeminne. Zij heeft ondertussen al een 30-tal boeken geschreven. We kregen een boeiende voorstelling van haar leven en van enkele van haar boeken. De leerlingen waren vol lof en hingen aan haar lippen. Ze staan te popelen om de rest van haar boeken te gaan halen bij de bib. 

 •  

  Lees Meer
    223 Hits
  223 Hits

  L4 Het sprookjesbos Oeterwale

  In Gravenbos, in de hoogste gangen van de school, bevindt zich het sprookjesbos van Oeterwale. Opgelet! Je kunt er heel snel verdwalen...


 • Lees Meer
    334 Hits
  334 Hits

  L4 Wat een drama!

  Wisten jullie dat er in het vierde leerjaar heel wat drama queens en kings zitten? Echte acteurs en actrices hebben het beste van zichzelf gegeven. Sommigen toonden zelfs dat ze als decorbouwer of attributenbezorger kunnen dienen.

  Ze moesten in groepjes van 3 enkele kaartjes trekken en dan daarmee een toneel maken. Het toffe was ook dat er geïmproviseerd kon worden. We maakten gebruik van het nieuwe deel van de refter als tribune: ideaal!

 • Lees Meer
    421 Hits
  421 Hits