Roksemput

Na abdij Ten Putte bezochten we de laatste schoolweek  Roksemput.  Ook wel bekend als 'de Hoge Dijken'. 

Lees Meer
  195 Hits

Ten Putte - Sint Godelieve

Dinsdagnamiddag kregen de kinderen van het 4de enkele opdrachten voorgeschoteld. Op het domein van abdij Ten Putte moesten we de antwoorden gaan zoeken. Zo kwamen we meer te weten over het leven van de heilige Godelieve. 

Lees Meer
  148 Hits

Zomerzoektocht

Met het 4de trokken we vandaag naar de bib van Gistel. Daar mochten ze een zoektocht uitproberen. Die zoektocht wordt dan opengesteld voor iedereen. De foto's daarvan zullen we niet publiceren omdat het nog wat een verrassing moet zijn voor diegene die nog willen komen. We zijn nadien nog afgezakt naar een naburig speeltuintje. Die foto's willen we jullie niet onthouden.  

Lees Meer
  89 Hits

Ai... ai... ai... Operatie Cloclo

Wat steken ze daar toch uit in het 4de leerjaar? Klaspop Cloclo was woensdag iets té geweldig en viel van de trap: een open beenbreuk. Het vierde leerjaar bleef koelbloedig en paste de EHBO toe, net zoals ze geleerd hebben. De ambulance kwam hem halen en bracht hem naar de spoeddienst. Daar zagen ze na controle dat hij dringend geopereerd moest worden. Gelukkig kwam hij in de gouden handen van dokter Harinck  terecht. Hij is chirurg, gespecialiseerd in knieën.  Met wat hulp van zijn assistent-verpleegsters, werd de knie met enkele bouten terug in orde gezet. Wat een opluchting! 

Lees Meer
  226 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

03 oktober 2023
22 oktober 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023