L2 + L4 Voorlezen

Op donderdag 8 februari mochten we genieten van een voorleesmomentje samen met de leerlingen van het 4de leerjaar. Zij hadden voor ons een leuk prentenboek meegebracht en lazen dit enthousiast voor. Daarna mochten we samen met hen een boekenmonstertje vouwen. We hebben ervan genoten! 

Lees Meer
  107 Hits

Auteurslezing - Sofie De Moor

De bib nodigde ons uit om te komen luisteren naar de auteur: Sofie De Moor. Onze klas werd vooraf voorgelezen door de leerkrachten uit 1 van haar boeken. Daarna hingen we aan haar lippen toen ze uitlegde hoe haar boeken tot stand kwamen.  

Lees Meer
  102 Hits

Verkleeddag - mijn idool

De leerlingenraad organiseerde naar jaarlijkse gewoonte rond carnaval een verkleeddag. De kinderen mochten kiezen wat het jaarthema deze keer was. Verkleden als je idool kwam deze keer uit de bus. Lees Meer
  193 Hits

L4 - Kom hier

Op 16 januari trokken we naar Zomerloos om te genieten naar een theaterstuk 'Kom hier'.  Zonder woorden keken we vol bewondering naar een schouwspel met licht, schaduw, rook en zelfgemaakt decor. Wat was het mooi speciaal! We zijn zelfs met ons leerjaar in de krant gekomen. 

Op 16 januari trokken we naar Zomerloos om te genieten van een theaterstuk 'Kom hier'.  Zonder woorden keken we vol bewondering naar een schouwspel met licht, schaduw, rook en zelfgemaakt decor. Wat was het mooi speciaal! We zijn zelfs met ons leerjaar in de krant gekomen. 

Lees Meer
  102 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023