Eerste Leerjaar

L1A EHBO

In het thema 'Wel in je vel' leerden we heel wat over hoe we ons zelf moeten verzorgen. Ook het verzorgen van brandwonden, snijwonden en schaafwonden kwam aan bod. Natuurlijk mochten we dit ook eens met elkaar uitproberen. 

 •  

  Lees Meer
    131 Hits
  131 Hits

  L1A Hoekenwerk kriebelbeestjes

   In de werolessen leren we over de lente en kriebelbeestjes. Ook in ons hoekenwerk zijn de activiteiten hieraan aangepast. 

 • Lees Meer
    140 Hits
  140 Hits

  L1A Radio Gaga

   Vrijdag was het weer zover ... we mochten voor de tweede keer dit schooljaar de liedjes voor Radio Gaga kiezen. Dolenthousiast waren we. In groep of alleen werden met wat hulp danspasjes geoefend en vrijdagmiddag mochten we onze dansmoves aan iedereen tonen. Ook de kinderen die liever niet voor een publiek dansten genoten vanaf de zijlijn zichtbaar mee. Het was een heel leuke middag en we kijken nu al uit naar de volgende keer! 

 • Lees Meer
    194 Hits
  194 Hits

  L1A Verschillende smaken ontdekken

  In de werolessen leerden we over gezonde voeding. Hierbij was er een ook een les voorzien waarbij we meer te weten kwamen over de verschillende smaken: zoet, zuur, zout en bitter. We proefden van verschillende soorten groenten en fruit om te ontdekken bij welke smaak ze pasten. Sommige soorten smaakten naar meer, andere soorten zorgden voor grappige snoeten. We proefden ook dingen die we nog nooit geproefd hadden en die echt wel lekker bleken. Zo waren er heel wat kinderen die voor het eerst smulden van een lekkere pompelmoes. Kijk gerust mee, de gezichtjes vertellen alles ... 


 • Lees Meer
    318 Hits
  318 Hits