Eerste Leerjaar

Samenwerking K3 - L1

​Woensdag 5 juni kwamen we nog eens samen met het 3de kleuter. Ook de kindjes van de andere school kwamen nog eens langs. We deden samen 4 leuke activiteiten. Bv: letterbingo, veters strikken, spelletjes spelen en verhalen voorlezen. Het was een leuke voormiddag. 

 • Lees Meer
    154 Hits
  154 Hits

  L1: Receptie - Eerste Communie

  ​Op Hemelvaartsdag deden heel wat kinderen van het eerste leerjaar hun Eerste Communie. Vandaag mochten ze allemaal in hun mooiste feestkledij naar school komen en brachten we een toost uit op hun feest!

 • Lees Meer
    275 Hits
  275 Hits

  L1 Schoolreis

  Op 4 april trokken we met het eerste leerjaar op schoolreis. In de voormiddag leerden we in Hoeve Ter Kerst heel wat bij over het leven van de bij. Spelenderwijs maakten we kennis met de verschillende soorten bijen. We mochten zelfs als een echte imker gaan kijken in een zoemende bijenkast... Bijzzzzonder interessant ! Na de middag konden we ons hartje ophalen in de Wonderlamp. We speelden er heel flink samen.

 •  

  Lees Meer
    254 Hits
  254 Hits

  L1 - 3K Uitwisseling derde kleuter - eerste leerjaar

  Op 29 maart kwam het derde kleuter nog eens langs in het eerste leerjaar. De leerlingen van het eerste leerjaar mochten nog eens gaan spelen in de derde kleuterklassen. In alle klassen stonden leuke activiteiten klaar!

 • Lees Meer
    282 Hits
  282 Hits