Sportdag L1

Het eerste leerjaar proefde tijdens de sportdag van verschillende sporten: kidstennis, kidspadel, springen op de trampoline, tikspelen spelen, estafette en zoveel meer. We kregen er warm van!  

Lees Meer
  129 Hits

L1 op schooluitstap

 We zijn vandaag op uitstap geweest. We hebben eerst even genoten van het prachtige weer op het strand en daarna zijn we naar sealife geweest. Daar hebben we kunnen kennismaken met Lili de zeehond, de otters, de pinguïns,…

in de middag was er een quiz waar we ook veel hebben bijgeleerd zoals: dat de baby's op de wereld gebracht worden door de mannetjes en niet door de vrouwtjes, dat in een school clownvissen 1 vrouwtje de baas is over al de mannetjes,… 

Lees Meer
  191 Hits

K3/L1: Samenwerking

Op woensdag 5 juni was het de laatste keer dat we een samenwerking deden met het eerste leerjaar.  Ook de kinderen van de Tempeldreef waren van de partij.

Nog even samen spelen, lezen, rekenen, .... we zijn er helemaal klaar voor.

Bedankt dat jullie erbij waren!

Lees Meer
  334 Hits

K3/L1: Uitwisseling met het eerste leerjaar

Op woensdag 15 mei kwamen de kinderen van de Tempeldreef op bezoek naar het eerste leerjaar.  We werden in groepjes verdeeld en konden al even kennismaken met de klassen van het eerste leerjaar.  Daarnaast leerden we de speelplaats kennen en mochten we ook turnen. 

Lees Meer
  362 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

23 april 2024
24 september 2023
24 juni 2024

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023