K2: Warre en annelien zijn jarig.

De voorbije 2 weken hadden we al enkele jarigen in de  2de kleuterklas. Maar ook de klaspoppen  Warre en Annelien vieren volgende week hun verjaardag. Zij zijn jarig op dezelfde dag. De kleuters zijn druk in de weer om er een knallend feest van te maken !  We kijken er alvast al naar uit !


foto's 2KB


foto's 2KA deel 1

 • foto's 2KA deel 2

 •  

  Lees Meer
    138 Hits
  138 Hits

  K2 : terug naar school !

  Na twee maanden vakantie mochten we eindelijk terug naar school! Nieuwe klasjes, een nieuwe speelplaats, een nieuwe zaal, een nieuwe refter, in elke kleuterklas een nieuwe TV en ja... zelfs  twee nieuwe vriendjes in de 2de kleuterklas. Wat zijn wij toch 'geluksvogels'!  

  Op de eerste dag verkenden we de hoeken , keken we naar een toneeltje om de afspraken wat op te frissen en maakten we kennis met het nest van onze 'geluksvogel'.  Van Geluk gesproken.. in het nest vonden we voor elke klas een 'geluksei' dat we samen mogen versieren.  Wie weet als we er goed voor zorgen komt er misschien wel een klein geluksvogeltje uit ! 

  En... nog meer geluk want na de namiddagspeeltijd kwamen de ouders van de ouderraad nog met een lekkere verrassing: een ijsje voor iedereen!

  foto's 2KA


 • foto's 2KB


 • foto's poppenspel 2Ka en 2KB
 • Lees Meer
    267 Hits
  267 Hits

  KLEUTER Schoolopener en schoolafspraken

  De eerste schooldag, dat betekent heel wat afspraken maken en opfrissen. Aan de hand van een toneeltje werden die nog eens uitgelegd aan de kleuters. Nu zijn we zeker klaar voor een goeie start.

  Maar ook ons schoolthema werd verduidelijkt aan de kleuters. Want dit jaar zijn wij echte geluksvogels dat wij terug naar school mogen. En dan nog voltijds in een prachtig gerenoveerd schoolgebouw. 

  Laten we er samen een fantastisch schooljaar van maken.

 •  

  Lees Meer
    296 Hits
  296 Hits