K: Afscheid meester Yenley en ijsjes van de ijskar

De allerlaatste schooldag werd bij de kleuters beloond met een ijsje van de ijskar. Maar we hadden ook nog iemand in de bloemetjes te zetten. Meester Yenley verlaat na 3 jaar onze school. Hij hielp juf Lut en juf Maaike bij de turnlessen, maar sprong ook bij in de kleuterklas, bij de openluchtklassen en zoveel meer. We zullen hem missen, maar wensen hem heel veel succes met de verdere studies!

 •  

  Lees Meer
    241 Hits
  241 Hits

  K: Luisterverhaal: De giecheldoos

  Van de ene op de andere dag mogen onze kleuters niet meer naar school. Uiteraard stellen onze kinderen zich hier vragen bij. Waarom kan dat niet meer? Waarom mogen we niet meer naar oma en opa? Zoveel vragen waar wij als ouder niet altijd een duidelijk antwoord op kunnen of konden geven. 

  Via deze link kun je het verhaal van Ode en Mare bekijken en beluisteren. Ook zij mogen niet meer naar school en ook niet meer naar Mima en Wawa, maar daar denken ze een oplossing op gevonden te hebben. 

  Geniet van dit mooie verhaal

  De kleuterjuffen.

  Lees Meer
    432 Hits
  432 Hits

  2KB - MUZIEK

 • Lees Meer
    355 Hits
  355 Hits

  2KA Carnaval

  ​Wat was het leuk om in onze mooiste verkleedkleren naar school te komen. Samen mochten we genieten van heel wat lekkers! In de klas feesten we er op los. Dansen en gooien met slingers. Op carnaval deden we eens lekker zot! :)
 • Lees Meer
    369 Hits
  369 Hits