K2: schoolreis Duin en Zee

Dinsdag 17 mei: met het tweede kleuter op schoolreis naar "Duin en zee".  Met een stralende zon aan de blauwe hemel vertrokken we met de bus naar Oostende.  In de voormiddag gingen we op ontdekking met een piraat,  een vriend van Woeste Willem,  door de duinen en op het strand.  Na het eten van ons lunchpakket werden we goed ingesmeerd met zonnemelk.  Gewapend met een schop en emmer trokken we nogmaals naar het strand: pootje bade  ,zandkastelen bouwen,  zandtaartjes bakken,  voeten begraven,.. Helaas was het daarna al weer tijd om het zand van onze voeten te vegen en terug de bus op te zoeken.  Gelukkig was er nog wat tijd om op het speelplein te spelen.  Wat was dat een leuke dag aan zee!


 • Lees Meer
    19 Hits
  19 Hits

  K2 Dimmele, dimmele dont een zaadje in de grond

  Drie weken lang werkten we rond 'Dimmele dimmele dont een zaadje in de grond'.

  We staken de handen uit de mouwen om samen te werken in de tuin. Harken, spitten, rondcrossen met de kruiwagens… als echte tuinkabouters!

  We zaaiden en plantten tuinkers, zonnebloemen, boontjes…. , we voelden de lentekriebels in de klas!

  We keken uit naar het feest van alle mama's.. en voor hen hadden we dan ook een mooie verrassing. … Een zelfversierde bloempot met een bloemetje van eigen kweek! 


  foto's 2KA


 • foto's 2KB


 • Lees Meer
    144 Hits
  144 Hits

  K: Puzzelmiddag

  Deze middag was er een grote bedrijvigheid in de polyvalente zaal. De kleuters konden namelijk kiezen om deze middag te komen puzzelen. We troffen heel wat enthousiaste kleuters aan. Er was ook een goede samenwerking tussen klein en groot. 

  De foto's spreken voor zich!

 • Lees Meer
    206 Hits
  206 Hits

  K2 sportdag Jumplay

  </