K2 'Warre en Annelien zijn jarig!'

Groot feest in de 2de kleuterklas want Warre en Annelien waren jarig! We hadden voor hen heel wat verrassingen in petto:

Een zelfgemaakte taart met appelen en peren uit de schooltuin. Een klas vol ballonnen en versieringen, mooie geknutselde hoedjes , vrolijke liedjes , pakjes van klein naar groot,…vele helpende handjes voor het versieren van de feesttafel .

Nog vlug een geschenkje inpakken .. en het feest kon zo beginnen.

Happy Birthday Warre en Annelien !
Lees Meer
  166 Hits

K2 Strapdag

Vrijdag 22 september was het Strapdag.  Allen met de fiets naar school!

De straat werd omgetoverd tot een kleurrijke autovrije speelstraat.. Fietsen, springen op het springkasteel, krijten... het werd een stralende leuke en vooral actieve dag! 

Lees Meer
  185 Hits

K2 'Samen naar de klas.'

Ook de kleuters van 2de kleuterklas zijn op 1 september gestart met een nieuw verhaal. Een nieuwe klas, een nieuwe juf en nieuwe vriendjes ..

Er viel heel wat te ontdekken en te beleven. Kijken naar het poppenspel, spelen in de grote zandbak, kleuren volgens opdracht, spelen met de auto's, spelletjes spelen op de i pad, koken in de poppenhoek, iets lekkers kopen in onze winkel, fietsen op de speelplaats, zingen en lachen met de klaspoppen Warre en Annelien.... Het was alvast een verhaal vol actie.

Kijk maar mee!

Lees Meer
  306 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

19 september 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen