K2 'Strappen'

Octopus kwam op bezoek bij ons in de klas. Elke dag keken we uit naar een verhaal van Octopus en zijn vrienden in het verkeer. Natuurlijk gingen we ook zelf ook op stap ,met onze fluojas aan, op zoek naar verkeersborden en zebrapaden in de buurt. Zo stapten we veilig tot aan het speelplein waar we plaats genoeg hadden om samen te spelen. In de klas schilderden we een straat, stempelden een voetpad en knipten een zebrapad voor konijn Rikki die er veilig kon oversteken met een fluojasje aan! Zelfs Bee -bot loodsten we veilig door de straat.

Jammer dat de Strapdag werd uitgesteld maar toen de regenbuien verdwenen fietsten we (met onze helm op) veilig op de speelplaats. Geniet maar mee van al dat stap en trapplezier !


Lees Meer
  110 Hits

2K: Samen naar de klas

1 september.  Een nieuwe klas, nieuwe vriendjes, een nieuwe juf, ...maar vooral veel kansen om te groeien.  Dit is dan ook het thema voor dit nieuwe schooljaar.

De eerste week gingen we op ontdekkingstocht... we speelden samen in de hoekjes, bouwden,  tekenden,  keken in de boekjes,  speelden in het zand en maakten  kennis met de  computer.

De tweede week stond ' het groeien en bloeien' in de kijker.  We vertelden wat we al allemaal kunnen  en mochten elkaar meten. Daarvoor kregen we elk een lintmeter die we aan de kast kleefden. En...sommige vriendjes waren al even groot als onze kastdeur!  Benieuwd hoeveel we dit schooljaar zullen groeien.Lees Meer
  177 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

15 september 2022
16 september 2022

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen