K2 Herfst

" t Is weer herfst in't bos en in de tuin: hoi! "

Met de laarzen aan op stap in de buurt ontdekten we de herfst. In de klas werden alle herfstvondsten waargenomen en gesorteerd. Takken werden gemeten en daarna gepast in de grote en kleine gaten van de dikke stam in het midden van de klas. Met een notendop op onze vingertop speelden we met het versje. Noten sorteren en (ver)kopen in de winkel,spelen met noten in de notenbak, vliegen gooien naar de spin in haar web,een egel boetseren en tekenen(schrijfmotoriek),met herfstkleuren een afdruk voor op onze Trots-tas, ..

Het hoogtepunt was natuurlijk onze daguitstap naar het Tillegembos. Dit keer zat het weer mee en genoten we van het ontdekken en spelen in het bos en op het speelplein. Het werd een onvergetelijke mooie en leuke dag.

Dankjewel aan de (groot)ouders die ons voerden naar het bos in Brugge en ons ook weer veilig terug naar school brachten!

Geniet mee van al dit herfstplezier met de foto's!

foto's 2KA

 • foto's 2KB

 • bosuitstap


 • Lees Meer
    183 Hits
  183 Hits

  K2 'Naar de kermis'

  Wanneer gaan we naar de kermis? De kleuters telden de dagen af. In de klas draaide onze draaimolen al heel wat rondjes :"Joepiejee ik heb de kwast al mee!" "Dag meneer,ik mag lekker nog een keer!

  "Ook aan ons oliebollenkraam was het druk: bakken,verkopen en smullen in de poppenhoek.  Bij het viskraam werden heel wat eendjes gevist en met blokjes kon je zien hoeveel punten je had. Donderdag was het dan eindelijk zo ver: naar de grote kermis in Oostende! Samen op de draaimolen, eendjes vissen en lekkere oliebollen smullen. Wat was dat een leuke uitstap! Dankjewel aan Karina en Anita om mee te begeleiden. Ook dankjewel aan de (groot)ouders die voerden en ons veilig weer naar school brachten.

  foto's 2Kb