1KC en 2KA: Samen spelen in de klas

De klas van juf Els kwam een weekje meespelen met ons in de klas. Het was leuk om samen te  spelen en veel van elkaar te leren. Dankjewel voor alle helpende handen! :) 

Lees Meer
  213 Hits

K2 Kerstmis vieren, boom versieren.

We vonden het een beetje jammer toen Sinterklaas met zijn Pieten terug met de stoomboot vertrok, maar zijn nog lang niet uitgespeeld met het speelgoed dat hij ons bracht. Bovendien stond er al een spar in de klas te wachten die we samen versierden tot een mooie kerstboom met boven op de top een piek!

Onze klas werd een warme gezellige plek met al die versiering, kerstlichtjes en de kerststal. Samen kerstliedjes zingen, luisteren naar kerstverhalen, een nieuwjaarsversje oefenen met een lichtje, ...We tekenden een kerstboom (schrijfmotoriek), knutselden een kerststalletje en een nieuwjaarskaart. Elke dag werd er al uitbundig gefeest in de huishoek met taart en cadeautjes uit onze winkel.We bakten ook heerlijke pannenkoekjes die we samen opsmulden op ons kerstfeestje! Met de foto's laten we jullie wat meegenieten. We wensen iedereen een prettig eindejaar maar vooral heel veel moois voor het nieuwe jaar!

Nog een leuke kerstvakantie en...tot volgend jaar! 


Lees Meer
  82 Hits

theatervoorstelling Gusta 'Rotzooi'

Maandagnamiddag 16 januari werd ons project rond afval geopend met een hilarische, verbazende en soms ook ondeugende show! Alle kleuters en juffen genoten er van ! Geniet met ons mee met de volgende foto's :

Lees Meer
  258 Hits

K2 Zie ginds komt de stoomboot!

Na een lange boottocht kwamen op 12 november de Sint en de roetpieten aan in ons land.  Ze hadden heel veel werk om alle kinderwensen te vervullen. Ook in onze klas hadden wij de handen  vol om alles tip top in orde te brengen voor hun komst.  Boten en kroontjes knutselen, schilderen, verlanglijstjes maken en zelf ook wel Sint & Piet spelen.  En... als wij al lang in ons bedje lagen brachten ze  wat lekkers en ook leuk speelgoed naar  de klas. 

 Op 5 december  mochten we dan eindelijk de Sint en de Pieten verwelkomen op onze school om samen zijn verjaardag te vieren met liedjes, dansjes en versjes!  Het was een leuke namiddag. 

Tot volgend jaar Sinterklaas !

Lees Meer
  238 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

21 september 2022
05 januari 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.