Laatste foto's van dag 1

 Hier geven we nog graag wat foto's mee die we  hier en daar getrokken werden door verschillende begeleiders.


 • Lees Meer
    259 Hits

  dag 1 van de PAklassen

  Op de eerste dag zijn we er al direct ingevlogen.

  Met kompas en richt aanwijzingen wandelden we door het dorpje waarin onze gîte gelegen is. Onderweg moesten we speuren naar voorwerpen, gebouwen… die in ons bundeltje als foto weergeven zijn. Gelukkig vond iedereen vlot de weg naar ons huisje terug.

  Vervolgens kregen we een uurtje om onze kamers te installeren. Bij de ene ging het bed opmaken vlotter dan bij de andere. Maar bij iedereen ziet het er nu heel gezellig uit.

  Ten slotte knutselden we een toffe medaille. Deze zullen we officieel overhandigd krijgen tijdens de Talentendoos. Die was een groot succes! 

  Ook al even melden dat er al heel wat brieven toekwamen. Die gaan we morgen overhandigen. 

 •  

  Lees Meer
    211 Hits

  eerste berichtje van de Gravenbossers in Han

  Stipt op tijd konden we vertrekken onder een stralend zonnetje. Hier en daar hebben wat mensen, vooral mama's en papa's, een traantje weggepinkt. Sommige kinderen zaten eerst nog wat stilletjes op de bus, maar na een kwartiertje had iedereen een mooie glimlach op het gezicht.

  Onderweg konden kinderen meedoen met de busbingo: dingen spotten en opdrachtjes doen (waar zie je een gele auto, hallo tegen de chauffeur zeggen, een tractor zien...)

  Na de pauze was er een busquiz. Margot en Sverre kwamen als winnaars 'uit de bus' en ze waren heel tevreden met hun prijsje.

  Met 20 minuten verschil kwamen de bussen aan in Han. We mochten na het uitladen direct aanschuiven voor het middagmaal. Dat was wel iets speciaals. Dat kan je zien aan de foto die we trokken van het menu :)

  Op dit moment zijn de volgende activiteiten volop bezig: kamers installeren, kompas- en fotozoektocht en het knutselen van een medaille.


 • Lees Meer
    1023 Hits

  Contacteer ons

  A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

  E    info@gravenbos.be

  T    +32 59 27 63 63

   

  Volg ons

  Heb je dit al bekeken?

  30 maart 2022
  28 september 2021
  21 april 2022

  Over Gravenbos

  Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

  U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

  Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

  Populaire artikelen