Fontgrootte: +

1KB: Jules in het bos

Jules-in-het-bos

Na de herfstvakantie mochten we 3 nieuwe vriendjes verwelkomen in onze klas. Ondertussen voelen Elva, Rembrandt en Maurice zich al helemaal thuis in de klas.

Na ons bezoek aan het park voor de vakantie gingen we nog even verder in het leven in het bos. We hadden een herfsttafel met heel wat noten, bolsters, takken, blaadjes ... waar gesorteerd werd, er werden herfsthapjes klaargemaakt en nog veel meer.

De voorbije dagen konden we er ook niet omheen. De regen kwam met bakken uit de lucht. En ook in de klas maakten we het geluid van de regen na met de ritmestokjes. We stempelden ook de regen met onze vingers in de verf en leerden een liedje over de regen. Ook in de tik tak voorstelling speelde de regen en de herfst een belangrijke rol.

We kregen ook bezoek van de mama van Eva. Zij kwam voorlezen in onze klas. De kleuters genoten van het verhaal van Luuk en Lotje die ook op stap gingen in het herfstbos. Dankjewel alvast om dit te komen doen. Binnenkort krijgen we nog meer voorlezers op bezoek in onze klas.

We vierden ook feest in de klas. Vic blies deze week 3 kaarsjes uit en ook voor juf Maaike was er vrijdag feest in de klas. We bakten samen pannenkoeken en smulden daarna met de kleuters van juf Vicky en juf Silke.

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

06 november 2023
12 september 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023