Fontgrootte: +

1KC: Carnaval in de klas!

IMG_6608

Voor de vakantie werkten we rond carnaval in de klas. Het werd toch wel een gekke week. Eerst keken we naar grote prenten. Wat stond daar allemaal op? Wat is carnaval? Wat gebeurd er als we carnaval vieren? Wat zijn al die snippertjes en wat kunnen we er allemaal mee doen? 

We mochten ons verkleden en eens lekker zot doen. We werden echte muzikanten en maakten heel wat muziek. We mochten voelen aan de confetti en al een klein beetje gooien. Er werd ook gestempeld met fluo-kleuren en we mochten de confetti over ons blad strooien.

Maar op vrijdag was het pas echt feest! We deden gek dansten in de klas. We werden geschminkt in stoere piraten, prinsessen, brandweermannen, ... 's Middags maakten we een gekke stoet en gingen we met langs bij de andere kleuters. We kregen applaus, iets lekkers om te smullen, mochten genieten van het feest in de andere klassen. Toen we terug in de klas waren mochten we smikkelen van heel wat lekkers! Er waren pannenkoekjes, taartjes, cake en ook iets lekkers om te drinken. 

Om het feest echt goed af te sluiten, gooiden we met de confetti. Deze keer was het niet een klein beetje confetti om te gooien... De zak met confetti, die mocht helemaal leeg! :) 

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

15 oktober 2023
10 september 2023
03 oktober 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023