Fontgrootte: +

K1A: Spitter, spetter regen. Ik kan daar wel tegen!

20231106_101312-640x480

Na de herfstvakantie kwam er één nieuw kindje bij in onze klas. Welkom Maylo, we zijn blij dat je er bent. We namen meteen een feestelijke start met de verjaardag van Ibe. Ibe is 3 jaar. Proficiat Ibe.

In de herfstvakantie hadden we het weertje wel: wind en regen maar de kleuters van K1A hebben bewezen dat ze wel tegen een stootje konden.

Spitter, spetter regen en zelfs donderwolkjes hielden hen niet tegen. We mochten onze laarzen, regenkledij en paraplu's meebrengen naar school en we gingen de plassen opzoeken en wees maar gerust dat we ze vonden.

In de klas experimenteerden we met onze handen in de verf en maakten we echte plassen op ons blad. We mochten spetteren in de verf met de handen. En dan maakten we glitterlaarzen voor in onze plas.

Met de ritmestokken, de trommels en de regenbuis deden we de regen na. Ons hartje klopte er zelfs een beetje sneller van.

Hopelijk gaat de wind wat liggen en stopt het met regenen. Ons hartje dat zal alvast nog wat sneller blijven kloppen wat vanaf volgende week kijken we uit naar de komst van  onze goede vrienden Sint en Piet.

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

22 september 2023
24 september 2023
21 oktober 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023