K1B: Einde van een 'gek' schooljaar

Schooljaar 2019 - 2020 werd een gek schooljaar. We konden dus niet anders dan op een gekke manier eindigen. De kleuters haalden hun gekste bekken boven op deze laatste dag!

 • Lees Meer
    240 Hits
  240 Hits

  K: Afscheid meester Yenley en ijsjes van de ijskar

  De allerlaatste schooldag werd bij de kleuters beloond met een ijsje van de ijskar. Maar we hadden ook nog iemand in de bloemetjes te zetten. Meester Yenley verlaat na 3 jaar onze school. Hij hielp juf Lut en juf Maaike bij de turnlessen, maar sprong ook bij in de kleuterklas, bij de openluchtklassen en zoveel meer. We zullen hem missen, maar wensen hem heel veel succes met de verdere studies!

 •  

  Lees Meer
    336 Hits
  336 Hits

  K1: Picknicken in onze 'bubbel'

  Maandag aten voor de laatste keer allemaal samen op school. Om het toch een beetje anders dan anders te doen, trokken we (door de wisselvallige weersomstandigheden) naar de tuin. De dekentjes werden uitgespreid, de brooddoosjes en drinkflessen klaargezet en we konden beginnen smullen. 

 •  

  Lees Meer
    229 Hits
  229 Hits

  K1B: Jarigen juli en augustus

  Ook in juli en augustus zijn wat kleuters jarig. Omdat we dan niet naar school gaan, vierden we ze deze week al eens in de klas. Hopelijk kunnen ze er op de dag zelf ook nog een fijne dag van maken.

  Je vindt hier ook nog wat foto's van de laatste week.

 •  

  Lees Meer
    205 Hits
  205 Hits