L: Radio Gaga: Sinteditie

​6 december, we konden niet anders dan op deze vrijdag eens niet de muziek van een klas te laten horen, maar wel de muziek van onze jarige van vandaag, namelijk de Sint.

De regen dreigde 'roet' in het eten te gooien, maar gelukkig konden we terecht in de turnzaal. Nog nooit trok Radio Gaga zoveel volk. We kunnen spreken van een succesvolle Sinteditie. 

Hieronder kunt u even de sfeer opsnuiven.
We kijken alvast uit naar volgende week, want dan krijgen we de muziek van de leerlingen van 3A te horen.Lees Meer
  64 Hits
64 Hits

K3/1L: Samenwerkingsnamiddag

De kleuters van de derde kleuterklas gaan dit jaar een 4-tal keer 'proeven' van het eerste leerjaar. We hebben er ondertussen al 2 namiddagen opzitten, waarbij de kinderen van het eerste leerjaar en de kleuters gaan samenwerken in de klassen van de derde kleuterklas en het eerste leerjaar.

 •  

  Lees Meer
    108 Hits
  108 Hits

  L1: meten en vergelijken van inhouden

  Tijdens de lessen meten en metend rekenen zijn we volop bezig met het vergelijken en meten van inhouden. 

 • Lees Meer
    108 Hits
  108 Hits

  L1 We spelen een spel vandaag!

  Gezelschapsspelletjes zijn 1 van de soorten speelgoed die we leerden kennen tijdens de lessen wereldoriëntatie. Heel wat kinderen hebben thuis wel wat gezelschapsspelletjes staan, daarom mocht iedereen 1 spelletje meebrengen naar de klas. Telkens mochten een aantal kinderen hun spelletje klaarzetten, waarna ze de uitleg gaven aan de kinderen die dit spel wensten te spelen. Na een tijdje wisselden we om nieuwe spelletjes aan bod te laten komen. De kinderen deden dit echt fantastisch. Ze luisterden naar de spelleider en speelden heel mooi samen. De namiddag was te kort om alles te kunnen spelen, dus we doen dit deze week zeker nog eens opnieuw.

 • Lees Meer
    124 Hits
  124 Hits