Fontgrootte: +

1KB: We spelen een spel vandaag!

We-spelen-een-spel

De voorbije weken werden heel wat spelletjes gespeeld in de klas, maar ook buiten op de speelplaats, in de tuin en in de turnzaal.

De kleuters leerden omgaan met spelregels, maar zeker ook met winst en verlies. Dit laatste lukt niet altijd even makkelijk, maar ook dit ging steeds beter.

Aangezien we volop in de voorbereiding zaten voor vaderdag en mamsdag, mochten de papa's en mamsjes ook eens een spelletje komen spelen in de klas of op school. De kleuters waren alvast heel enthousiast met hun komst in de klas! Dikke merci hiervoor. Hopelijk genieten jullie op vaderdag en mamsdag evenveel van jullie attentie!

We vierden ook de verjaardag van Vinnie. Hij mocht 4 kaarsjes uitblazen. 

En op woensdag werd er weer volop geoefend op het fietsen met juf Hadewych. Ook dit gaat steeds vlotter! Heel wat kleuters zullen de zomervakantie zonder zijwielen kunnen infietsen, dankzij de tips en tricks van juf Hadewych.

 

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023